Gå til hovedindholdet
Aula_close Layer 1

Skifte unilogin-kode

Hvis du vil skifte koden til dit unilogin, kan du gøre det sådan.

Bemærk: Efter kodeskift kan der gå fra få minutter til flere timer, før du kan logge ind på alle computere og undervisningssider.

Politiet har lavet denne side med gode råd om adgangskoder:
 https://politi.dk/rigspolitiet/nyhedsliste/saadan-sikrer-du-dit-barns-aula/2019/11/22

1. Gå ind på mitunilogin.dk

2. Log ind med dit unilogin og kode

3. Klik på knappen "SKIFT ADGANGSKODE" (se billede nedenfor)

SKIFT ADGANGSKODE-illustration

4. Udfyld skærmbilledet med din gamle kode og gentag din nye kode to gange. Først når din nye kode er i begge felter og kan godkendes, bliver SKIFT synlig

5. Tryk på SKIFT - din kode er nu skiftet. Bemærk at der efter et kodeskift kan der gå fra få minutter til flere timer, før du kan logge ind på alle computere og undervisningssider.

SKIFT uniloginkode